0 0

"Istoria" se poate scrie si prin sosete - Arete

Poate ca suna ciudat, dar nu numai prin cuvinte poti explica istoria unei personalitati celebre. Culorile au un rol in tot cea ce ne inconjoara, iar acestea au semnificatia lor. 

Cred ca prin asta am spus tot, asa ca hai sa incepem printr-un citat celebru:

"Excelența înseamnă a face lucruri obișnuite într-un mod ieșit din comun."

John Gardner

Pasiunea pentru oamenii dedicați excelenței și transmiterea poveștilor lor mai departe este lucrul care ne animă zilnic. Din acest motiv am creat brandul premium de șosete bărbătești care să le poarte numele și povestea mai departe. Arete. În limba Greacă Arete înseamnă ”excelență” sau ”potențialul maxim la care poate să ajungă un om în timpul vieții sale”, iar designul fiecărui model de șosete este construit în funcție de viața, personalitatea și acțiunile personajului căruia îi poartă numele. Sunt simplu de asortat ținutelor, țin iarna de cald, iar vara nu transpiră piciorul în ele. Sunt detaliul care îți oferă distincția vestimentară în ochii doamnelor și un aer al excelenței în viața ta de zi cu zi.

Byarete.com

Povestea s-a născut încă de când eram în liceu și comercializam șosete pentru a face un ban de buzunar, însă avea să se transforme în mult mai mult de atât. Colegii mei, impresionați de calitatea ridicată a șosetelor, au devenit clienți constanți aducând cu ei noi clienți mulțumiți de calitatea șosetelor. Obișnuiam să fac le reclamă șosetelor cu un marker și o coală de hârtie, inventând rime pe care le scriam și le lipeam pe pereții căminului pentru ca băieții, amuzați fiind de ele, să bată la ușa camerei noastre și să îmi cumpere marfa. ”La camera 103, avem șosete câte vrei. Colorate sau cu buline, avem din toate pentru tine” este una din rimele de care îmi aduc aminte cu drag și acum.

Totul avea să se schimbe când l-am cunoscut pe Cosmin Alexandru Neagu, cel mai bun prieten al meu și totodată asociat cu mine în acest business. Moșteneam pasiuni comune printre care cititul, călătoritul, accesoriile, dezvoltarea personală și antreprenoriatul. Cosmin era un tip deschis la afaceri încă de mic, așa că în momentul în care i-am făcut cadou niște perechi de șosete a fost atât de impresionat de calitatea lor încât mi-a propus să începem un business. Într-o călătorie cu trenul am conturat ideea de business împreună, iar de atunci continuăm această frumoasă călătorie, către excelență.

În acest moment abordăm o calitate la cele mai înalte standarde, folosind cele mai calitative fire de bumbac în compoziția modelelor. Iată o parte din munca noastră aici:

Unul din conceptele noastre de bază este #celebramsuccesul. Acest concept a apărut din dorința de a ne bucura și sărbătorii poveștile românești de succes, iar de două ori pe an scoatem o colecție de modele cu numele persoanei alese din poveștile care vin către noi, poate chiar de la tine. Așa că dacă apreciezi mult povestea unei persoane pe care o cunoști și o consideri de succes te invităm să o trimiți cu drag la adresa celebrari@byarete.com.

 
 
Cultivează-ți imaginația. Scrie şi citeşte poveşti sau articole după bunul plac. Este gratis!
Sign in with Google
Sign in with Facebook
In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.