0 0

Beneficiile unei vieți echilibrate (sport, mancare, odihna) sunt tot ce contează pentru o viata sănătoasa

A circulat pe net acum câteva luni o poză cu Jeff Bezos Before & After unde se vede o diferență clară a schimbării în urma exercițiilor fizice. Elon Musk, deși lucrează 100 de ore pe săptămână își face timp pentru două sesiuni de antrenament pe săptămână. Mark Zuckerberg, Richard Branson, Warren Buffett, Barack Obama, Mark Cuban… și pot continua lista, dar cred că s-a înțeles ideea.

Numărul mare de lideri și antreprenori de succes este mult prea mare pentru a nu face o legătura magică între exercițiile fizice și succesul asociat cu ei.

Să mergi la sală, clar îți aduce îmbunătățiri fizice. Dar este doar un rezultat secundar. Cele mai importante rezultate obținute în urma exercițiilor fizice sunt:

DISCIPLINĂ

Când ne obligăm singuri să ne dăm jos din pat, să mergem la sală pentru o oră de exerciții fizice intense, învățăm o lecție dureroasă de disciplină.

Această disciplină învățată poate fi ulterior aplicată in orice lucru din viață. Cum ar fi să scrii un blog personal, să înveți un skill nou sau să începi un business?

CONCENTRARE / DE-CONECTAREA

Totul in jurul nostru este menit să ne atragă atenția. Televizorul, notificările de la Facebook, panourile publicitare sunt într-o bătălie constantă pentru atenția noastră. În tot haosul ăsta, exercițiile fizice te fac să te concentrezi pe un singur lucru – conexiunea minte-corp.

Concentrarea pe care o dezvolți în timpul exercițiilor fizice te vor ajuta inevitabil să te poți concentra pentru tot restul zilei. Orice zi pe care o începi prin a îți concentra atenția asupra exercițiilor fizice va fi o zi productivă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ METABOLISM

Majoritatea dintre noi lucrăm la birou. Stăm în trafic foarte mult timp, mai ales în București. Tot ce se întâmplă în mediul din jurul nostru ne trage metabolismul în jos. Ca rezultat

Ne simțim grei toată ziua, Rar ni se face foame, Nivel de energie mic

Cea mai rapidă metodă să îmbunătățim metabolismul este prin exerciții fizice. Până și o singură zi pe săptămâna va îmbunătății metabolismul semnificativ.

SOMN

Nu obișnuim să dăm importanță somnului, dar trebuie să realizăm că este unul din cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru sănătatea noastră. Pentru că zilele noastre de la birou și din trafic sunt de cele mai multe ori sedentare, avem nevoie de foarte puțină energie, așa că în momentul în care ne culcăm nu suntem tocmai obosiți fizic. Fizic, somnul pe care îl avem este nedorit și neplăcut.

Mai știi cum e somnul acela când ești super obosit? Cel mai bun somn din lume.

Exercițiile fizice vor folosi energia pe care o ai în timpul zilei și te va face să te culci obosit. De cele mai multe ori vei avea acel somn excelent.

În concluzie, pe lângă bicepși mari și pătrățele la abdomene vei avea:

Spor la mișcare și la îmbunătățirea calității vieții tale.

Unplashed.com

 
 
Cultivează-ți imaginația. Scrie şi citeşte poveşti sau articole după bunul plac. Este gratis!
Sign in with Google
Sign in with Facebook
In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.