Întrebări Frecvente

De ce platforma are anunțuri?

Ne mândrim cu păstrarea platformei gratis ca toata lumea să poată avea o experiență a poveștilor cât mai plăcută. Pentru acest motiv, avem publicitate in website. Banii pe care ii facem din aceasta publicitate ne ajută la dezvoltarea si îmbunătățirea acestei platforme cât și sprijinirea scriitorilor noștri.

Ce se întâmplă cu banii pe care oamenii îi donează?

Am creat această platformă gratis pentru a ajuta scriitorii din toată lumea să poată avea o experiență a scrisului cat mai placuta. Diferenta dintre noi si alte platforme de genul Tellarz, este ca scriitorii poti primi sponsorizari din partea cititorilor. Exemplu: Daca un cititor ii doneaza lui “John” 10 lei, automat Tellarz isi va pune comision de + 2 % pentru acoperiarea costurilor de transfer cat si a costurilor de intretinere platforma, avand un total de 12 lei donati pe care cititorul ii plateste.

Unde pot vedea vizualizările cărții mele?

Pentru a avea o experienta cat mai placuta, poti vedea cate vizualizari a stransa cartea ta in mai multe locatii pe platforma Tellarz. Daca esti scriitor si vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea ta, poti oricand accesa pagina de “Analytics” care se gaseste in menul principal din partea din dreapta. Daca esti cititor, poti orcand vedea vizualizarile cartii in pagina de newsfeed sau in pagina de detalii carte. Doar urmareste icoana cu ochiul.

Unde pot vedea câți bani am strâns din donații?

Esti un scriitor ce a primit donatii de la cititori si tot primesti ema-ului ca X ti-a sponsorizat povestea? Acum este super usor sa le multumesti celor care cred in ceea ce tu ai scris. Intra in pagina de “analytics” si in dreapta paginii ai sectiunea donatii. Apasa click pe profilul persoanei care te-a sponsorizat si trimite-i un mesaj de multumire.

Cum pot distribui citate in mediul online?

Citesti si ai vazut un citat pe care vrei sa il ti minte? Iubesti modul in care autorul s-a exprimat intr-o fraza? Tellarz iti ofera posibilitatea sa selectezi textul si sa il adaugi in pagina de citate. Doar la un click distanta, esti gata sa distribui citatul tau in mediul online !

Cum imi pot invita prietenii pe Tellarz?

Esti fan Tellarz sau ai scris o carte si vrei sa iti inviti prietenii sa o citeasca? La doar un click distanta iti poti invita prietenii de pe facebook, twitter sau linkedin sa o citeasca. Dute in pagina “newsfeed” a websiteului si cauta rubrica “invita-ti prietenii de pe facebook” sau trimite-le o notificare de pe pagina de norificari.

In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.