Presă

Despre Tellarz

Tellarz, prima platformă românească de divertisment și povești originale, transformă modul în care lumea descoperă, creează și interacționează cu povești. Având o echipă tânără și plină de entuziasm, am inceput proiectul de la ideea "hai să oferim mai mult decât un status". În prezent, Tellarz are o prespectivă unică; cea a unei culturi internaționale în care fanii își pot publica povești pe baza tendințelor locale. Tellarz BS(Business Solutions) oferă modalități de a construi conexiuni cât mai rapide cu consumatorii. Compania se află cu mândrie in București, România. Află mai multe pe Tellarz.com.

 

Fondatorul

Adrian Ionuț Birisiu

CEO & Founder @ Tellarz

Fondatorul / CEO-ul Adrian Ionuț Birisiu al platformei Tellarz, conduce eforturile companiei și transformă modul în care oamenii descoperă, creează și interacționează cu povești. Fiind o platformă în continuă creștere, ajutăm scriitorii să iși urmeze pasiunea, oferindu-le posibilitatea ca operele lor să fie cât mai vizibile unui public cât mai mare.

Fiind o platformă internațională, oferim posibilitatea conectării contului de Tellarz cu cele mai mari companii de social media din lume. Prin conectarea acestora cu platforma noastră, iți sporești vizibilitatea către prietenii tăi de pe Facebook, Twitter si Linkedin. Urmărește-ne pe una din paginile de mai sus și hai să iți arătăm ce facem cu adevărat. Alătură-te comunității și lasă-i pe alții să decidă dacă povestea ta merită premiată.

 

Partenerii noștri

Pentru mai multe informații despre publicitate, promoții sau presă vă rugăm vizitați pagina Ajutor sau contactați-ne la orice ora pe publicitate@tellarz.com

In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.