0 35

Scriptembrie

Știu, știrea vine destul de târziu, dar chiar m-am gândit dacă ar trebui să o fac ca o provocare personală sau să încerc s-o extind și să văd câți scriitori sunt printre noi.

După o săptămână de experimentat, am decis să fac publică această provocare.

Ce este Scriptembrie?

Scriptembrie este provocarea lunii septembrie pentru scriitorii de pretutindeni. Provocarea constă în a scrie o proză, o poezie sau o piesă de treatru ( ori scenariu?) în fiecare zi a lunii septembrie ( sau cât de mult poți din această lună).

Sună interesant, dar care sunt regulile?

În fiecare zi a lunii septembrie ( sau cât de des poți), trebuie să scrii o proză, o piesă de teatru sau un scenariu de maxim 1000 de cuvinte ori o poezie de maxim 5-6 strofe.Într-adevăr, scrisul este benefic, dar feedback-ul este la fel de important. De aceea, o altă regulă este să împărtășești lucrările tale cu alți oameni (fie prieteni, fie în online prin intermediul diverselor platforme, fie într-un grup unde sunt mai mulți participanți pentru a vă da feedback reciproc ). Lucrările tale trebuie să reflecte cuvântul zilei respective (depinde de tine câtă importanță îi acorzi). De exemplu, lucrarea poate pleca de la acel cuvânt, să-l conțină, să fie tema operei.Dacă te decizi să le publici online, te rog să folosești la etichete/tag #scriptembrie #scriptembrie2019.

Bine, bine, dar cuvintele care sunt?

După cum am spus, ideea mi-a venit destul de târziu și a trebuit să experimentez eu ca să văd cum funcționează. Anul acesta, am început numărătoarea de la 9 septembrie și uite cum urmează cuvintele:

Altfel, dacă vrei să te implici în această provocare, folosește tagul ori lasă-mi un mesaj pe una dintre rețelele sociale unde va fi distribuit articolulul sau chiar un comentariu aici ca să ținem legătura.

Spor la scris și aștept să văd lucrările voastre!

 
 
Cultivează-ți imaginația. Scrie şi citeşte poveşti sau articole după bunul plac. Este gratis!
Sign in with Google
Sign in with Facebook
In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.