0 0

   FĂRÂME DE VIAȚĂ

    Capitolul I

       NU îl mai iubeam! Și nu pentru că fusese din nou o "EA" la mijloc.Oh,nu! Ci pentru că uitase să-mi spună și mie că a renunțat la noi,la familia lui ,lăsându-mă să trăiesc singură,mamă și tată deopotrivă pentru cele două minuni din viața noastră. Rămăsese doar fizic în mijlocul nostru. Restul era doar indiferență! Purtam în cârcă anii de vină pe care mi așezase ca să mă învețe,vezi Doamne,să fiu mai supusă,mai ascultătoare. Ce ironică e soarta!!! (Si asta aveam s-o văd prea târziu.)

       Și totusi îi mulțumesc! Pentru că nu aș mai fi ceea ce sunt acum,dacă nu aș fi trăit Iadul și Raiul pe rând.Nu aș fi avut curajul să scriu nici măcar un rând în clipa asta,aș fi rămas femeia de la cratiță,devenind o frustrată,o nefericită si-o ursuză,veșnic nemulțumită de ce am.Și nu asta Sunt! Am crescut și am înțeles că nu e un capăt de lume dacă cel pe care îl credeam Omul meu a renunțat la mine,descoperind adrenalină în puștoaicele de 20-30 de ani. E dreptul lui! Cum și al meu e să aleg fericirea singură,decât singurătatea-n doi. Mă doare însă că distrug sufletele copiilor! Și, de aici nu stiu ce să fac! M-am blocat!

       Suntem încă împreună.Dar s-a întors roata ! De data asta, indiferența e la mine! Caut doar soluții  pentru a-mi așeza viitorul în direcția gândurilor mele. Și VREAU să-mi fie BINE! Am să dau dreptate celor ce vor acuza diferența de vârsta dintre noi ( sunt mai "coaptă" cu 6 ani) și mă vor blama că mi-am asumat rolul de "mămică " chiar de la începutul relației.Așa este! Dar chiar am crezut că-l pot face mai bun ! Greșit!!!

       De astăzi vreau să scriu povestea mea!Vreau să arăt că naivitatea ucide atunci când cade în mâini nepotrivite,când acele concepții strămoșești ,gen:" tu ți l-ai ales,maică,trebuie să îl accepți așa cum e" sunt atât de adânc scrijelite în minte,încât e imposibil să vezi și altă soluție. Karma mea a fost această căsnicie.Am intrat in lume ca o adolescentă complexată și am avut nevoie de niște dușuri reci și lungi care să mă transforme în femeia cu aproape aceleași rețineri dar conștientă că le poate înfrunta.

  Sun departe de perfecțiune dar nici n-o doresc! Vreau doar să știu că, undeva ,există un imperfect asemeni mie!Și atunci mai sper!Vreau să povestesc experiența mea doar ca să-i inspir pe alții să spună:" Așa nu! Nu trebuia să accepte!".Dar o să mă iubesc mai mult pentru asta! Și pe voi! Așa că voi începe cu "A fost odată....."

 
 
Cultivează-ți imaginația. Scrie şi citeşte poveşti sau articole după bunul plac. Este gratis!
Sign in with Google
Sign in with Facebook
In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.