0 1

Nu uita de tine!

"Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine. Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. Isaia "26:3-4 


 De multe ori punem fericirea celorlalte persoane pe primul loc, şi uităm să ne mai gândim la noi    

 De multe ori punem fericirea celorlalte persoane pe primul loc, şi uităm să ne mai gândim la noi. La sănătatea, frumusețea şi tot ce contează cu adevărat.


 Uităm că şi noi avem o inimă, atunci când acceptăm să ne autodistrugem pentru ca ceilalți să nu sufere, ne doare, dar parcă mai rău îl doare pe celălalt...


 Ştiu! E un sentiment frumos să suferi cu cei ce suferă şi să te bucuri cu cei ce se bucură, însă nu toți suntem aşa...alți oameni se gândesc întâi la propria persoană şi apoi la tine,de aceea să nu te mai pui niciodată pe al doilea sau chiar ultimul loc, destul o fac alții, încearcă să vezi frumusețea din tine!


 Nu te mai considera neânsemnat şi fără importanță, eşti mult mai prețios decât crezi!


În ziua de azi răutate găseşti la fiecare pas, oameni mincinoşi şi prieteni falşi, cu toții vor să crezi că eşti nefolositor, aceştia sunt oamenii, te văd jos, dar tot dau în tine...


 Nu le mai acorda importanță ci arătați-le că eşti drept şi atunci când eşti prăbuşit la pământ, că lupți şi atunci când sabia îți străpunge inima, şi că eşti om într-o lume fără oameni.


 Să vă spun un secret, nu pomul vestejit şi fără rod este lovit, ci cel cu poame...iertarea, iubirea, îngăduința, şi câte şi mai câte.


 Dacă eşti lovit, adu-ți aminte că datorită sufletului tău blând ți se întâmplă aceasta, încearcă să răsplăteşti fiecăruia cu aceeaşi monedă. Uneori e nevoie să îți exprimi punctul de vedere, şi să nu mai încerci să trăieşti în umbră.


 În momentul în care aruncăm cu "pietre", sau vorbele în vânt şi cele dureroase, inima ta ca om nu mai e de carne, s-a împietrit şi a devenit atât de rigidă încât nimeni şi nimic nu o poate schimba.


 Atunci când azvârli acele vorbe dureroase la adresa cuiva, adu-ți aminte că eşti din piatră, iar aceasta la ce înălțime se găseşte? Undeva pe scara cea mai înaltă? Pe culmi? Nu, se află la cel mai de jos nivel, eşti un nimic atunci când răneşti o inimă de aur.


 Când de multe ori această inimă de piatră se războieşte împotriva ta, arată-le că defapt eşti mai puternic decât ei, şi că de partea ta nu e un om, ci o armată.


 Ridică-te când simți că nu mai ai putere şi adu-ți aminte că triumfător eşti pe genunchi! Acolo jos ai aflat că tot ce vine peste tine sunt ca să te facă să înțelegi cât de tare eşti!


 Căzut, lovit, scuipat, şi îmbrâncit eşti un învingător!


  Nu uita că eşti puternic, corect, milos, un om care ştie că frumusețea şi împlinirea se găsesc atunci când eşti prăbuşit la pământ!


 Nu uita de tine!


Gândeşte-te la tine, şi la ceea ce laşi în urma ta. Fără să vrem în trecerea grăbită către viitor, lăsăm paşi pe aleea pe care călcăm, şi fără să ştim, sau să permitem acest lucru cineva va păşii pe urmele noastre.


Încercați să lăsați ceva demn de a fii urmat!


Nu uitați şi să vă iubiți!

Da, dacă vă uitați în oglindă, observați poate o persoană mică de statură, câteva picături de ciocolată, un nas ori mare ori mic, fără să vrem observăm prima dată toate "defectele", însă schimbați-vă gândirea într-una pozitivă!


 Orice obiect vizitat de trecerea anilor pare învechit şi nefolositor în ochii noştrii, acela a fost şi este frumos! A reuşit să înfrunte mesagerii tristății, singurătății, ocării, batjocorii şi să se mențină pe picioare! Acela este un suflet frumos!


 Nu vă cunosc, însă ştiu un lucru, sunteți persoane frumoase!

Ştiu, tindeți să mă contraziceți, însă nu uitați această afirmație:


"O persoană cu inima de aur nu poate fii urâtă!"

 
 
Cultivează-ți imaginația. Scrie şi citeşte poveşti sau articole după bunul plac. Este gratis!
Sign in with Google
Sign in with Facebook
In curand vei accesa lumea povestilor
Introdu-ti datele de autentificare
This is a required field.
This is a required field.
sau
Nu ai cont?
In curand vei accesa lumea povestilor
Ne mai trebuie doar cateva detalii pentru a face experienta ta cat mai placuta
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
sau
Ai deja un cont existent?

Enter your email address. You will receive an email with a link to reset your password.